Willaert-Van Boom

Opslag

Op zoek naar een opslagruimte te huur voor uw goederen? Of heeft u een tijdelijke opslagruimte nodig voor de opslag van uw stock? U kunt ons al uw goederen met een gerust hart toevertrouwen. Onze magazijnen hebben een totale oppervlakte van 13.000 vierkante meter. Uw stock wordt hier in de beste omstandigheden bewaard en bewaakt. Contacteer Willaert-Van Boom indien u een opslagplaats te huur zoekt!

Willaert-Van Boom is niet alleen een distributie- en transportbedrijf, maar ook een partner voor de verhuur van opslagruimte. Uw goederen worden probleemloos gestockeerd. Er is tijdelijke opslagruimte te huur en tevens mogelijkheid tot opslag voor een langere periode. Hoe we dat doen? Dankzij een uitgebreide infrastructuur van 13.000 vierkante meter worden de goederen in de beste omstandigheden bewaard.

Hebt u een goederenpartij waar u in uw eigen bedrijf geen plaats meer voor hebt? Of wilt u één of meerdere palletgoederen voorlopig uit de weg omdat u bijvoorbeeld werken laat uitvoeren en u dus hiervoor opslagplaats te huur zoekt? Geef ons een seintje, we vinden zeker een betaalbare oplossing.

Willaert-Van Boom - Liezele Dorp 22 - 2870 Liezele - Puurs - info@willaert-vanboom.be - T: +32 3 889 14 44