Willaert-Van Boom

Transport

Als transportbedrijf heeft Willaert-Van Boom een vloot van kwalitatief hoogstaande en betrouwbare vrachtwagens. Onze ervaren chauffeurs kennen de wegen voor nationale en internationale transport als geen ander en garanderen op die manier dat uw goederen in de beste omstandigheden op hun bestemming aankomen

Heeft u een goederenpartij of palletgoederen die dringend naar een klant, partner of andere bestemming moet? Dankzij meer dan 50 jaar ervaring voert transportbedrijf Willaert-Van Boom elke transportopdracht feilloos uit. Onze troeven? Ervaren chauffeurs, een goede kennis van het nationale en internationale wegennet voor transport en een goed uitgeruste vloot van vrachtwagens in topconditie.

Kwaliteitsgaranties

U krijgt van ons verschillende garanties.

  • Snelheid: uw partij wordt gegarandeerd binnen de afgesproken termijn op de afgesproken plaats geleverd.
  • Juiste prijs: transparantie is voor ons van het allergrootste werk. U betaalt de afgelegde afstand en de gepresteerde uren van de chauffeur. Niets meer, niets minder.
  • Flexibiliteit: hebt u een last minute opdracht voor Willaert-Van Boom? Wij schieten meteen in actie, zodat we snel tot een oplossing komen.
Willaert-Van Boom - Liezele Dorp 22 - 2870 Liezele - Puurs - info@willaert-vanboom.be - T: +32 3 889 14 44